Box-it

knockout3knockout2knockout

Een stoer Personal Trainings-programma!

De Box-it training is een workout waarbij je alles traint. Alle aspecten uit het kickboksen zijn gecombineerd in een intensieve interval-cardiotraining, aangevuld met specifieke krachtoefeningen. Het Box-it trainingsprogramma is speciaal ontworpen voor Personal Training.

Bij Box-it volg je onder mijn directe en persoonlijke begeleiding een of meerdere keren per week het programma van dertig minuten. Standaard worden de trainingen één op één of één op twee gegeven.  Box-it is een complete training, we werken aan

  • Conditieopbouw
  • Vetverbranding
  • Krachtopbouw in het hele lichaam
  • Balans- en coördinatie-verbetering

Hiernaast is Box-it dé training waardoor je snel mentaal sterker zal worden. De Box-it training is perfect voor het ontladen van stress en spanning tijdens het trainen van de echte kickbokstechnieken!

Box-it is anders dan normale kickbostrainingen. Box-it is een training waarbij je alle technieken traint zonder kans op blessures. Er wordt altijd gestoten en getrapt naar mij als trainer. Deze stoten en trappen vang ik op met pads. Als trainingsvorm maak ik ook schijnaanvallen, niet met als doel je te raken maar om je te leren doelmatig te  reageren. Hierdoor is Box-it een zeer effectieve maar altijd veilige training.

Door de intensieve manier van trainen zal je snel fitter en mentaal sterker worden. Er zijn weinig andere trainingsvormen waarmee je zoveel vliegen in één klap slaat!

Iedereen kan aan Box-it doen! Momenteel train ik wekelijks meer dan dertig klanten waarbij de jongsten 9 jaar zijn.  Ook volgt een dame van 64 jaar iedere week met veel plezier de Box-it trainingen!

Verzend je gegevens via het tabblad contact en ga de uitdaging aan!