Mogelijkheden

knockout3
knockout2

Bij Marco Oosten Personal Training is er veel mogelijk om je te helpen jouw doelen te realiseren. De trainingen en begeleiding zijn heel persoonlijk en zijn continue aan te passen voor jou/jullie. Hieronder enkele voorbeelden van de mogelijkheden. Voor andere ideeën staat Marco natuurlijk altijd open.

Mindful Run cursus en Mindful Walk cursus. De 5-weekse cusussen Mindful Run en Mindful Walk zijn ontwikkeld door de Nederlandse organisatie Mindful Run. Tijdens de cursussen gebruiken we de combinatie van bewegen, ademhalingstechnieken en mindfulness. Mindful Run heeft alles te maken met het proces van bewustwording en het in staat zijn tot het waarnemen en ervaren van de wisselwerking tussen lichaam en geest. Door een betere connectie tussen lichaam en geest creëer je een goede balans. Bij Mindful Run wordt hardgelopen en is er aandacht voor de juiste hardlooptechniek. Mindful Walk is zonder hardlopen en hierdoor geschikt voor iedereen, ongeacht leeftijd en sportervaring. Op het tabblad Mindful Run staat de informatie over de cursussen die in Wageningen gegeven worden.

Mindful Wandel Coaching. Sinds het voorjaar van 2017 begeleid Marco klanten als wandelcoach. Hierbij wordt, eenvoudig gezegd, gewerkt aan het goed in je vel zitten. De sessies wandelcoaching zijn altijd aangepast aan het niveau van de deelnemer.
Kijk verder op het tabblad Coaching.

Revalidatie. Eén of meerdere keren per week samen werken aan herstel na een blessure of ongeluk. Binnen Personal Training werken we één op één effectief naar vermindering van lichamelijke klachten. Hiervoor onderhoudt Marco regelmatig contact met onder andere fysiotherapeuten.

Box-it trainingen. Geschikt voor iedereen! Standaard worden de Box-it trainingen individueel of als duo-trainingen gegeven. Het is ook mogelijk om samen met een groep deze intensieve kickbokstraining te volgen.
Kijk verder op het tabblad Box-it.

Volhouden. Iedereen weet dat regelmatig sporten meer brengt dan alleen een betere lichamelijke gezondheid. Door te trainen met een ervaren Personal Trainer raak je gemotiveerd en blijf je gemotiveerd om de regelmaat vast te houden. Hiervoor worden wekelijkse, tweewekelijkse of maandelijkse afspraken gemaakt.

Bij Sportcentrum De Plataan maakt Marco Oosten Personal Training gebruik van de beste trainingsapparatuur voor effectief en prettig sporten. Buiten sporten of bij jou thuis is ook mogelijk. Het is belangrijk om je goed te voelen in de omgeving waar je sport.