Wie ben ik

marcoosten

 • Naam: Marco Oosten
 • Geboortedatum: 25-03-1962
 • Woonplaats: Wageningen

 

 

 

 

 

 

lapt

 

nasm

Wie zich goed voelt kan de hele wereld aan!

Als Personal Trainer vind ik het belangrijk dat jij gezond bent en lekker in je vel zit. Mijn ervaring is dat sporten/bewegen een goed middel is om te werken aan je lichamelijke en geestelijke balans. Door jou te helpen om fit te worden en te blijven en door samen jouw doelen te bereiken zal je het gevoel ervaren de hele wereld aan te kunnen! Natuurlijk is ieders doel persoonlijk, de één wil actief sporten, een ander afvallen en soms is revalidatie het streven. Daarom plannen we een coachingsessie voorafgaand aan de daadwerkelijke trainingssessies. Tijdens deze coachingsessie leren we elkaar kennen en bespreken we onder andere jouw doelen en hoe die te bereiken.

Mijn ervaring met het trainen en begeleiden van mensen is ruim. Begonnen op mijn twintigste heb ik de volgende trainingen gegeven:

 • Judo, eerst alleen jeugd, later ook volwassenen
 • Jiu-jitsu en cursussen zelfverdediging/weerbaarheid
 • Conditietraining, binnen en buiten
 • Skitraining in Ede
 • Fitnesstraining in circuitvorm aan groepen op verschillende locaties
 • Individuele fitnesstraining in Ede en Wageningen
 • Meer Bewegen Voor Ouderen in gemeente Ede
 • Bij de politie en bij de brandweer in Ede conditie, krachttraining, verdediging
 • Van 2006 tot 2010 Bodypumplessen bij Sportcentrum De Plataan in Wageningen
 • Spinninglessen bij Sportcentrum De Plataan sinds 2002
 • Als Personal Trainer individuele trainingen om mensen te helpen hun doelen te behalen
 • Box-it trainingen, één op één kickboksen, zie kopje Box-it

Ik vind het leuk om met mensen om te gaan en naast samen hard aan jouw doelen te werken zorg ik ervoor dat er geen training verloopt zonder dat er gelachen wordt. Ik help je het beste uit jezelf te halen. Dit doe ik door je op het juiste moment te stimuleren en met humor je net een beetje verder te laten gaan dan je zelf zou doen. Aan de andere kant zal ik je bij teveel enthousiasme remmen om overbelasting te voorkomen. Als zelfstandig Personal Trainer begeleid ik jou, individueel of samen met een trainingspartner, naar het gestelde doel of de gestelde doelen.

Om je optimaal te begeleiden heb ik verschillende Personal Training opleidingen gevolgd. De meest recente hiervan zijn de NASM Personal Training Opleiding en bij de LAPT de opleiding tot Personal Trainer. Om mijn kennis en kunde goed op peil te houden volg ik regelmatig congressen over alles wat met begeleiden, trainen, sporten en gezondheid in de ruimste zin te maken heeft.